Skip to main content

JD BUG SMART 185 BLACK-GREEN

Adviesprijs €119,95

JD Bug Scooters hebben volgens hen de beste Commuter Scooter gecreëerd die ze ooit hebben geproduceerd. De JD Bug PRO Commute 185 Scooter is de enige scooter met hun nieuwe Dual Bearing System, wat betekent dat deze scooter een langere en snellere rit biedt dan elke andere scooter in hun assortiment. De massieve 200 mm 82a SHR-wielen zijn uitgerust met het nieuwe dubbele lagersysteem, waardoor elk wiel 4 lagers heeft in plaats van de standaard 2 lagers en zo lange ritten kunnen worden gemaakt met absoluut gemak en comfortabeler dan ooit tevoren. Ergonomisch ontworpen om onnodige kromming van de rug te voorkomen, heeft JD Bug de MS185 een lagere voetplaat gegeven dan vergelijkbare modellen en gecombineerd met een hogere stuurhoogte, waardoor deze scooter geschikt is voor rijders van alle leeftijden en lengtes. Deze twee nieuwe en gecombineerde functies dragen bij aan een goede en comfortabele houding, zodat je de meest comfortabele ritten kunt maken en lekker van de omgeving kunt genieten. Deze scooter is door een nieuw mechanisme met één hendel heel snel en eenvoudig in te klappen. Dat maakt deze scooter ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of om mee te nemen in de kofferbak van je auto.

Technische eigenschappen


– NIEUW Dual Bearing System voor een snellere, langere en soepeler rit
– NIEUW slank ontwerp uit JD Bug populaire e-scooter reeks
– Eénhendel vouwmechanisme dat snel en eenvoudig kan worden opgevouwen met een enkele hendel, perfect voor het in- en uitstappen in het openbaar vervoer.

– Grotere, snellere 200 mm 82a-wielen met Speed ​​Hubs en Chrome Abec 5-lagers
– Specifiek ontworpen voor woon-werkverkeer naar school, universiteit of werk
– Ergonomisch ontworpen om stress op de onderrug te verminderen tijdens het steppen.
– In hoogte verstelbare handgrepen van 74 cm tot een maximale hoogte van 106 cm, wat betekent dat dit een geweldige scooter
– is voor zowel volwassenen als kinderen.
– 100 mm Soft Foam Grips met Bar Ends
– Volledige GripTape
– Achterste flex-spatbordrem voor een langzamere en gecontroleerde stop.
– Maximaal rijgewicht tot 100 kg (220 lbs).
– Voor leeftijden 8+